0 Fiscaal - Everloo Accountancy & Belastingadvies
  • Heeft u vragen? Wij zijn op kantooruren bereikbaar op: +31(0) 33 456 5677
  • Heeft u vragen? Wij zijn op kantooruren bereikbaar op: Zet hier telefoon neer

Fiscaal


U kent misschien niet de weg op het gebied van belastingen en financiën en de bijbehorende wet- en regelgeving. Geen zorg, wij wel! Daarom bieden wij u graag advies en ondersteuning als het gaat om financiën en fiscale planning, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Belastingen voor ondernemers

Als ondernemer betaalt u diverse belastingen, van de omzetbelasting die elk kwartaal betaald moet worden, tot vennootschaps- en dividendbelasting. Welke belastingen ú moet betalen, hangt af van de rechtsvorm van uw bedrijf en van de vraag of u personeel hebt of niet. Onze accountants helpen u graag verder.

Vennootschapsbelasting

Hebt u een naamloze vennootschap (nv) of een besloten vennootschap (bv)? Dan betaalt u vennootschapsbelasting over uw winst. Jaarlijks bent u verplicht hiervan aangifte te doen bij de belastingdienst.

Loonbelasting

Wie een dienstverband heeft, moet loonbelasting betalen. U houdt dat als werkgever in op het loon van uw medewerker (loonheffing) en draagt dit af aan de belastingdienst.

Belastingen van Rechtsverkeer

In de wet van belastingen op Rechtsverkeer zijn de kapitaalbelasting, de assurantiebelasting en de overdrachtsbelasting vastgelegd.

Successiewet

Als u vermogen krijgt uit een nalatenschap of schenking, moet u daar belasting over betalen volgens de regels die zijn vastgelegd in de Successiewet.

Inkomstenbelasting

Iedere ingezetene van Nederland betaalt belasting. De bekendste is de inkomstenbelasting. Elk voorjaar heeft u de aangifteplicht. U kunt ervoor kiezen om zelf uw aangifte te doen, maar wij kunnen u dat werk ook uit handen nemen. Ook kunnen wij uw aangifte controleren of bezwaar- en beroepschriften schrijven.

accountancy

Accountancy

Wij helpen u graag met het samenstellen van uw jaarrekening                

Lees verder
fiscaal

Fiscaal

Wij bieden u advies en ondersteuning op het gebied van financiën en fiscale planning

Lees verder
admin

Administratie

Voor het opzetten en voeren van de (salaris)administratie kunt u bij ons terecht.

Lees verder
advies

Advies

Wij kunnen u adviseren bij het opstarten, bij fusie of overname van uw bedrijf

Lees verder