• Heeft u vragen? Wij zijn op kantooruren bereikbaar op: +31(0) 33 456 5677
  • Heeft u vragen? Wij zijn op kantooruren bereikbaar op: Zet hier telefoon neer

Advies


Ons kantoor kan u adviseren over een breed scala aan onderwerpen waar u als ondernemer mee te maken krijgt. Bijvoorbeeld wanneer u start met uw bedrijf. Of juist wanneer u met uw bedrijf wilt stoppen.

Bent u een startend bedrijf?

Bij ons kunt u terecht voor advies over alles wat komt kijken bij het opzetten van een onderneming. Aan welke regels moet u voldoen voor de Belastingdienst? Welke rechtsvorm kiest u? Onze accountants en fiscalisten helpen u om te bepalen welke juridische structuur het beste bij uw onderneming past.

Opvolgingsproblematiek

Stel: u wilt juist stoppen met uw bedrijf. Hoe zorgt u dan voor goede opvolging? Opvolging is vaak vooral voor familiebedrijven lastig. Je moet maar net die dochter of zoon hebben die het bedrijf kan en wil voortzetten. En als er een familielid is die het kan overnemen, komt er ook nog wat bij kijken. Zowel zakelijk als emotioneel.

Hebt u geen familielid dat uw bedrijf wil overnemen? Dan is Management Buy Out misschien een oplossing. Bij een MBO neemt een partner, een medewerker of een aandeelhouder uw bedrijf over. Of misschien overweegt u juist een Management Buy In. In dat geval neemt een starter of een particulier uw bedrijf over.

Wij adviseren u graag wat in uw geval de beste oplossing is.

Fusie, overname of herstructurering

Verkeert uw bedrijf in (dreigend) zwaar weer? Het is dan belangrijk om op tijd advies in te winnen. Wij brengen voor u de risico’s en de mogelijke scenario’s in kaart. Ook bekijken we voor u de mogelijkheden van een eventuele andere rechtsvorm.

Hebt u een vraag? Wij denken graag met u mee!

accountancy

Accountancy

Wij helpen u graag met het samenstellen van uw jaarrekening                

Lees verder
fiscaal

Fiscaal

Wij bieden u advies en ondersteuning op het gebied van financiën en fiscale planning

Lees verder
admin

Administratie

Voor het opzetten en voeren van de (salaris)administratie kunt u bij ons terecht.

Lees verder
advies

Advies

Wij kunnen u adviseren bij het opstarten, bij fusie of overname van uw bedrijf

Lees verder